Kinesitherapeut Katrien Vaes uit Bevingen

Ik ben Katrien Vaes en ik ben een kinesitherapeute uit Bevingen met een eigen kinezaak. Het is heel belangrijk voor mij en mijn collega dat onze patiënten zich beter gaan voelen en tevreden zijn. Deze twee laatste doelstellingen zijn de motivatie om verder te doen met wat ik nu al sinds 2000 heel graag doe.

Kinesitherapie met een oor voor de patiënt

Ik probeer mijn patiënten te helpen door een degelijke, aangepaste behandeling, en de nodige tijd en ruimte aan te bieden. Om dit steeds te kunnen garanderen, werk ik samen met Fabrice Capraro, een collega-kinesist. Door deze samenwerking zijn er bijvoorbeeld ook geen vakantieperiodes meer waar u rekening mee moet houden.

U kan dus steeds bij ons terecht! Als therapeuten en patiënten er samen aan werken, met elkaar in dialoog gaan en er zo een persoonlijke behandeling kan opgesteld worden, kan er heel wat worden bereikt.

Behandeling op afspraak

Op deze website vindt u meer informatie over mijn werkwijze als kinesitherapeut in Bevingen en omstreken en ontdekt u met welke problemen u bij ons terecht kunt. Wij hopen dat wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn.

Hebt u nog vragen of wenst u een behandeling op te starten? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 0476 91 73 92. Wij werken enkel op afspraak. Wij helpen u graag verder.

Back to Top