Relaxatie en massage

Als kinesitherapeute ben ik gespecialiseerd in verschillende massages, relaxatie-oefeningen en in het uitvoeren van lymfedrainage. U kunt bij mij terecht voor relaxatie en massage in Bevingen indien u in de regio woont.

Massages

Bij elke behandeling hoort een specifieke massage. De effecten van de massages kunnen variëren van spierontspannend, spierstimulerend, vochtafdrijvend, litteken verbeterend tot het stimuleren van de doorbloeding.

Relaxatie

We leiden tegenwoordig allemaal een druk leven. We krijgen daarom regelmatig te maken met stress. Deze stress zet zich vast op de zwakste delen van ons lichaam en uit zich bijvoorbeeld in spierspanning, nekpijn, hyperventilatie, ...

Manuele lymfedrainage

Deze vorm van kinesitherapie is het afvoeren van overtollig vocht naar andere lymfevaten en -klieren door middel van lymfedrainage. Op die manier nemen zwellingen af.

Deze behandeling is geschikt voor mensen bij wie de normale werking van het lymfevatenstelsel in het gedrang is gebracht door aandoeningen of operatieve ingrepen, zoals postoperatief na een borstamputatie.

In mijn praktijk beschik ik ook over een lymfomat, dit is een speciaal toestel om lymfe te stimuleren en lymfevocht te draineren.

Back to Top